HAEAHN

gnb open

PROJECT

HOME > PROJECT

1 1

Phase 2-2 Government Complex Sejong

LocationSejong, Korea

TypeOffice

Total Area120,563㎡

Scale B1 / 7F

Design2011

Completion2013

CollaboratorsH Architecture and other 4 companies

Overview

A symbiotic place of government office building and the citizens is fulfilled through ‘Happy Floor’, which is driven from Human, City, and Nature, a developed theme of the master plan’s idea, ‘Flat City, Link City, Zero City’. For a continuity layout of the government office building, a symbolism is given as a starting point and an ending point, following the CTL (Continuous Tangential Line) composition principle to secure a continuity of superordinate concept, and a layout planning is established with the principles of facility layout planning and link planning of vertical and horizontal city green axis to secure the connectivity of surrounding contexts. Moreover, a main connecting passageway is made that gives a gateway image to give 2-2 district its own distinctiveness, and a landscape and security plan is established through landscape slope. Also, an energy saving eco-friendly architecture is materialized from suggesting slope elevation and light corridor, cross ventilation structure and atrium, etc.

Awards

Guinness World Records 2016Certified as the Largest rooftop garden the World

Korea Architecture Award 2015Excellence Award

CONTACT KOREA

Copyright© 2015 by HAEAHN Architecture, Inc.
All Rights Reserved