HAEAHN

gnb open

PROJECT

HOME > PROJECT

1 1

Villiv Hanam

LocationGyeonggi, Hanam-si

TypeResidential

Total Area51,316.93㎡

Scale B2 / 10F

Design2017

Completion2021

TeamFrits van Dongen

Overview

Villiv Hanam, facing Sigak Park in the south and the Han River to its east, proposed a new residential community under the concept “Life Connected to Home.” The rectangular mass stands strong as it comprises of a total of 28 different types, including six different sizes and four different ceiling heights, while it envelops an internal atrium that connects Sigak Park in the south and a public lot in the south. The internal, void-like space within the simple yet lively mass shows diversity as it embraces natural elements, and the functional programs are designed to interconnect between nature and life, work and life and function and emotion. By offering three-dimensional experiences between various residential spaces, Haeahn Architecture aims to make this place a model for new residential space.

CONTACT KOREA

Copyright© 2015 by HAEAHN Architecture, Inc.
All Rights Reserved