HAEAHN

gnb open

PROJECT

HOME > PROJECT

1 1

[Participated] Gyeonggi Urban Innovation Corporation Headquarters & Multiplex

LocationGyeonggi, Suwon-si

TypeOffice

Total Area21,454.13㎡

Scale B4 / 16F

Design2019

CollaboratorsDAAIN A&C

Overview

Gyeonggi Urban Innovation Corporation’s new headquarters is placed as far as possible from the office of education building to maximize natural lighting and the view of Dasan Park. The "Green Facade" that naturally connects the high and low floors, makes the Gyeonggi Urban Innovation Corporation building as a symbol of innovation. The complex center viewed from the plaza shows creative work activities, various people, and landscapes of nature. Three-dimensional media mass can activate the city through playing various performances. Many people who visit the plaza reminds them of a symbolic plaza with the compex center.

CONTACT KOREA

Copyright© 2015 by HAEAHN Architecture, Inc.
All Rights Reserved