HAEAHN

gnb open

PROJECT

HOME > PROJECT

1 1

2nd Construction Institute for Basic Science

LocationDaejeon, Yuseong-gu

TypeResidential

Total Area41,102.02㎡

Scale B1 / 9F

Design2020

TeamDAAIN GROUP

Overview

“Convergence Cluster” was the master plan based on convergence to build the second research center, part of the main Institute for Basic Science. The project was to be completed through the “Creative Band” connecting the central atrium “Community Field” and two research centers. Haeahn Architecture was architects were to complete a continuous community space through the Creative Band circulating the central atrium along the scenic axis connecting Gapcheon and Mt. Useongisan while maintaining a harmony with the first research center. The lounge connected to the Creative Band and the terrace garden was designed to be connected horizontally and vertically, making it an area to converge varying research fields and exchange knowledge. The research area within the circulating human traffic will not only serve as a pedestrian path but also a rest area for researchers.

CONTACT KOREA

Copyright© 2015 by HAEAHN Architecture, Inc.
All Rights Reserved