HAEAHN

gnb open

PROJECT

HOME > PROJECT

1 1

Surubae Village Castle&Familie The Art 1,2

LocationSejong, Korea

TypeResidential

Total Area302,513.32㎡

Scale B2 / 29F

Design2015

Completion2019

TeamDESIGN GROUP GHOWOO

Overview

The design concept of this contest is the new concept of 'NEW:RUN' where creative thinking and relaxation coexist, based on neurons that form knowledge through connections, considering that it is a knowledge research complex. To realize this, three suggestions were made: First, ECO NEW:RUN, a new eco-friendly view complex opened on both sides of the mountain and river. Second, CREATIVE NEW:RUN, the new multi-color creative complex where creative ideas are created in a colorful space. Third, COMFORT NEW:RUN, community layout that forms a comfortable street system.

CONTACT KOREA

Copyright© 2015 by HAEAHN Architecture, Inc.
All Rights Reserved