HAEAHN

gnb open

PROJECT

HOME > PROJECT

1 1

2nd Head Office construction for National Health Insurance Service

LocationKangwon, Wonju-si

TypeOffice

Total Area31,560㎡

Scale B2 / 12F

Design2020

CollaboratorsMIRAE Architecture

Overview

On the skirts of Mt. Chiak, we propose a new center of NHIS as well as a new landmark for the 2nd Headquarters of NHIS, National Health Insurance Service. The concept, “Heart +” represents warm-heartedness of “the nation health guardian” with three design keywords; heart icon, happy community, healing forest. Heart icon is a welcoming entrance plaza and podium with open arms. Happy Community is a central atrium stretching out toward Mt. Chiak with public facilities. Healing Forest is a place for resting and contemplating, embracing landscapes of Mt. Chiak.

CONTACT KOREA

Copyright© 2015 by HAEAHN Architecture, Inc.
All Rights Reserved