HAEAHN

gnb open

PROJECT

HOME > PROJECT

1 1

Telechips Office (Pangyo Techno Valley-Phase 2-E9-3)

LocationGyeonggi, Korea

TypeOffice

Total Area27,806㎡

Scale B4 / 12F

Design2018

Overview

By adopting principles and concepts set forth by the fourth industrial revolution, the Pangyo Techno Valley Telechips project seeks to define spaces where users can discover their potential and redefine their values. Hosting a system semiconductor company, the project’s primary goal is to serve as a center of innovation. Through the building’s various multi-use spaces, occupants can share knowledge and ideas based on open-thinking and close social relations. An ‘Agora Square’, located on the Ground Floor, is designed as a pivotal space where the general public and companies can come together for corporate publicity events, exhibitions, and open forums to share knowledge and discussion about state-of-the-art technology. Transparent facades and dynamic surfaces define this space ensuring that the Agora Square is open to all, not just in its ideology, but its architectural language as well.

CONTACT KOREA

Copyright© 2015 by HAEAHN Architecture, Inc.
All Rights Reserved